Ons verhaal

Anatolia Restaurant is een familiebedrijf dat actief is sinds 2002. Van 2002 tot April 2019 was het aanvankelijk een Italiaans restaurant, maar door de overname van vader naar zoon is het getransformeerd naar een Turks-Mediterrane restaurant. Dit vanwege de passie voor de Turkse-Mediterrane keuken. Heeft u dus altijd al eens echt authentiek Turks eten willen proeven, dan bent u bij Anatolia Restaurant op de juiste plaats. We zijn zeer gepassioneerd over het bereiden van eten. Maar ook keurige bediening en goed contact met klanten staan bij ons hoog in het vaandel.

Online bestellen

 

 

Heerlijk dineren in ons achtertuin

De uitstraling van ons restaurant kenmerkt zich door de authenticiteit. Het restaurant heeft zich dan ook gevestigd in een pand dat stamt uit het jaar 1876. Een heerlijke atmosfeer om te genieten van een hapje en een drankje. Aan ruimte is ook geen gebrek in ons restaurant. Het restaurant is namelijk voorzien van 60 zitplaatsen. Maar dat is nog niet alles. Anatolia Restaurant is namelijk ook voorzien van een wonderschone achtertuin met 50 zitplaatsen. Heerlijk om te dineren met lekker weer, genietend van de zon in combinatie met de heerlijke culinaire Turkse en Mediterrane gerechten. Wat is er nou mooier dan dat?

 

 

Thuis genieten van onze gerechten

Maar niet alleen dineren is mogelijk bij ons, maar ook bieden wij de mogelijkheid om eten af te halen. Zo kunt u heerlijk thuis genieten van onze gerechten. Zowel bij afhalen als eten op locatie kunt u ervan uitgaan dat de gerechten met veel expertise zijn gemaakt. Onze kok komt uit Turkije en heeft veel ervaring met het bereiden van de typische Turkse gerechten. Recentelijk is ons pand ook verbouwd, waardoor de luxe en authenticiteit nog meer wordt uitgestraald.

In het pand is bovendien nog meer gezelligheid aan te treffen. Er zit namelijk een sociëteit boven het restaurant. Hier kunnen verschillende activiteiten worden ondernomen. Denk daarbij aan bridgen, biljaren, darten en nog veel meer. Een bezoekje aan de sociëteit kan op een perfecte manier worden gecombineerd met een hapje eten bij Restaurant Anatolia. Voor meer vragen over ons restaurant, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

 • quote

  Via social deal hier terrecht gekomen, echt een aanrader!
  Heerlijk eten, super bediening, flinke porties, we komen zeker terug!

  Claudette De Graaf-Soulier, Facebook

 • quote

  De mixed grill is echt een aanrader!!

  Marc vanderR, Google review

 • quote

  Zeer goed eten en top bediening!

  Rob Nabuurs, Google review